Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Reteta Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Ingrediente:

200 gr de faina universala

 1/4 cană amidon de porumb 

1/2 lingurita Praf de copt 

1/4 cană unt nesărat, 

1 ou mare 

1 lingura de lapte 

1/2 lingurita Extract de vanilie 

1 1/4 cană de zahăr pudră 

5-6 linguri Mini Chips de ciocolată

Preparare:
Pregătiți amestecul uscat: într-un castron mediu, combinați făina, amidonul de porumb și praful de copt. Pune acest amestec deoparte. Cremă de unt și brânză: într-un castron mare, folosiți un mixer electric pentru a amesteca untul înmuiat și crema de brânză până când amestecul este omogen. 

Adăugați ingrediente umede: adăugați oul, laptele și extractul de vanilie la amestecul de unt și cremă de brânză. Bateți până se combină bine.

Combinați cu zahărul: amestecați treptat zahărul pudră, continuând să amestecați până când amestecul este ușor și pufos. Formați aluatul: Îndoiți ușor ingredientele uscate în amestecul umed până se încorporează bine. Se amestecă mini-chipsurile de ciocolată. Dați aluatul la frigider pentru aproximativ o oră pentru a-l lăsa să se întărească.

Preîncălziți și pregătiți: preîncălziți cuptorul la 190 ° C. 

Tapetați două foi de copt cu hârtie de copt. Modelați prăjiturile: Scoateți aluatul răcit din frigider și modelați-l în 24-26 de bile. 

Așezați biluțele de aluat pe foile de copt, distanțandu-le la aproximativ 1,5 inci. Aplatizați ușor fiecare minge cu mâna.

Adăugați chipsuri de ciocolată: pentru un plus de răsfăț, presărați mini chipsuri de ciocolată suplimentare deasupra fiecărei prăjituri. 

Coaceți: 

Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 10 minute, sau până când încep să devină aurii. Răciți: lăsați fursecurile să se răcească pe foile de copt timp de câteva minute înainte de a le transfera pe un grătar pentru a se răci complet. 

Bucurați-vă de prăjiturile voastre delicioase cu ciocolată și brânză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *