
ALUAT:
500 g faina
280 ml apă caldă
8 g drojdie uscată
1 lingura zahar
30 g lapte
1 lingurita sare
1 ou
2 linguri ulei de masline
50 g unt
TOPING:
2 linguri de parmezan
1 lingurita praf de usturoi
Pătrunjel uscat sau oregano
Umpleți după cum doriți
INSTRUCTIUNI:
Mirodenii si alte gustoșenii gasiti aici: —> link: https://bit.ly/3EgDkrW

1. Intr-un castron amestecati apa, drojdia, zaharul, laptele si oul.
2. Apoi adăugați ulei, făină și unt.
3. Se amestecă bine și se formează un aluat moale și uniform.
4. Se lasa sa se odihneasca o ora, apoi se imparte aluatul in portii a cate 150 g fiecare.
5. Formați chiflele și lăsați-le să se odihnească timp de o oră.
6. Apoi acoperiți-le cu topping și coaceți la 180° timp de 15/20 de minute.
7. Odată painea coapta, umpleți cu ce preferati!
Pofta buna!