Tort Vegan de Ciocolată cu Avocado

Tort Vegan sau de post cu ciocolata si avocado

Tort vegan cu ciocolată și avocado

INGREDIENTE:

* 1 avocado copt

* 6 linguri de apă caldă

* 1 cană de zahăr

* ¼ cană de ulei de cocos topit

* 1 linguriță de extract de vanilie

* 2 linguri de făină de semințe de in

* 1 ½ căni de făină universală

* O linguriță de bicarbonat de sodiu

* Un praf de sare

* 1 linguriță de praf de copt

* Jumătate de cană de pudră de cacao sau Roscove 

* O cană de lapte de migdale

NOTE DESPRE INGREDIENTE:

AVOCADO:

* Avocado ajută la adăugarea de umiditate și un element cremos tortului. Alte opțiuni sunt sosul de mere și piureul de banane.

SFAT DE SEMINȚE DE IN:

* Acest ingredient nu numai că ajută la includerea fibrelor, dar este și un înlocuitor excelent pentru ouă. Sosul de mere și proteina de chia sunt, de asemenea, opțiuni. 

(Apasa pe textul subliniat pentru detalii)

LAPTE DE MIGDALE:

* Laptele de migdale combină toate componentele uscate pentru tort și adaugă, de asemenea, umiditate. Alte alternative includ laptele de caju sau de cocos.

PUDRĂ DE CACAO:

* Gustul delicios de ciocolată provine din utilizarea pudrei de cacao sau Roscove. 

ULEI DE COCOS:

* Oferă o textură moale prăjiturii. Uleiul vegetal și uleiul de măsline sunt, de asemenea, opțiuni.

FĂINĂ UNIVERSALĂ:

* Acest ingredient conferă, de asemenea, moliciune, precum și o structură acestei prăjituri. Dacă doriți un înlocuitor pentru aceasta, utilizați făină integrală de grâu.

ZAHĂR:

* Zahărul îndulcește în mod natural prăjitura. De asemenea, puteți folosi zahăr de cocos sau zahăr brun.

EXTRACT DE VANILIE:

* Esența de vanilie este un ingredient util pe care îl folosim în această prăjitură pentru a produce o aromă caldă. Extractul de migdale este, de asemenea, o opțiune de utilizat.

BICARBONAT DE SODIU ȘI PRAF DE COPT:

* Ambele sunt utile în aluatul de prăjitură pentru ca prăjitura să se ridice atunci când se coace.

INSTRUCȚIUNI:

* Încălziți cuptorul la 180°C.

* Aplicați puțină grăsime pe margini după ce așezați hârtia de copt peste tava de prăjitură.

* Amestecați apa caldă și făina de in într-un bol.

* Lăsați timp de cinci minute pentru a se îngroșa.

* Adăugați laptele vegetal, extractul de vanilie, zahărul și avocado într-un blender.

* Mixați până obțineți un amestec omogen.

* Luați un bol mare și turnați acest amestec în el.

* Adăugați amestecul de semințe de in în același bol și amestecați bine.

* Apoi adăugați sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao și făina.

* Fără a amesteca prea mult, amestecați încet până când totul este combinat corespunzător.

* Pentru uleiul de cocos topit, turnați-l încet în bol și amestecați.

* Coaceți această prăjitură în cuptor timp de treizeci până la treizeci și cinci de minute.

* Lăsați-o să se răcească înainte de a o glazura sau a o felia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *